HAVUZ - SAUNA - BUHAR ODASI

Havuz Sauna ve Buhar Odası ekipman ve malzemelerine dair ihtiyacınız olan herşey uygun fiyatlar ile www.derinhavuz.com da...

16 Mart 2015 Pazartesi

TUZ KLOR JENARATÖRLERİ

Her alanda olduğu gibi yüzme havuzu teknolojilerinde de gelişmeler oluyor. Son olarak yüzme havuzlarında kullanılan ve dozajlaması tam olarak ayarlanmadığında ciddi sağlık problemlerine yol açabilen Havuz Kimysalları kullanımına alternatif olarak üretilen Tuz Klor Jenaratörleri her geçen gün yüzme havuzlarında yaygınlaşmaya başlamıştır.
Kısaca özetlemek gerekir ise Tuz klor jenaratörü yüzme havuzunuzun tesisatına ek olarak bir by-pass hattı bağlanıyor ve cihazın hücre dediğimiz kısmı buraya montajlanıyor. Havuz suyunu dezenfekte amacı ile kullanılan klor yerine havuza yıkanmış kaya tuzu atılıyor ve havuz sirkülasyonu sırasında cihaz hücresine giren su elektrolize oluyor klor gazı meydana çıkıyor, havuzda böylece dezenfekte oluyor. Denizlerin kendini temizlemesi mantığının yüzme havuzlarına indirgenmesi de diyebiliriz özetle. Sistem gayet sağlıklı bir su elde etmenizi sağlıyor, havuz kimyasallarının sağlık üzerindeki kötü etkilerini ortadan kaldırıyor, bağlı klor oluşumu diye birşey olmuyor havuz suyunda ve ayrıca havuz bakım maliyetleriniz %80-90 oranında azalıyor.
Sitemizden farklı markalardaki ürün alternatiflerini inceleyebilir ayrıca müşteri hizmetleri birimimizi arayarak ayrıntılı bilgi alabilirsiniz.

derinhavuz.com - Yüzme Havuzları İçin Herşey....

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder